Spartan Race

a6Na ukončení sezony se mi Alesandro omluvil, protože se účastnil extrémního běžeckého závodu Spartan race. Požádal jsem ho o jeho dojmy a fotky z této určitě nevšední akce a nyní je uveřejňuji.

Na podzim jsem se připravoval na velikou výzvu, Spartan race , jako jednotlivec. Zajistil jsem úbytko přímo v Koutech nad Desnou pro mou rodinu na celý víkend a vyrazil vstříc něčemu,co jsem věděl,že to nebude žádná sranda.10.10. v 9.30h při teplotě těsně nad nulou jsem stál na startu ve vlně s asi 200 spolubojovníky.Vlny šly za sebou každých 15min.až do 13hod.Trať vedla 15km prakticky nahoru a dolů po sjezdovkách s asi 25 překážkami různého typu.Od šplhu po laně,nošení různých břemen,plížením atd. Bralo to hodně sil,ale věděl jsem do čeho jdu. Mým úkolem bylo dostat se ve zdraví v pořádku do cíle.Nakonec 844.místo z 2522 závodníků co doběhlo,není tak špatné,ale příště to musí být lepší.Vím kde mám rezervy a už se teším na příští sezonu,že bude výsledek lepší.Spartan race mě hodně oslovil a ta výzva je hodně silná.Je to hodně o fyzické síle celého těla,ale taky o psychice.Má to neskutečnou atmosféru a adrenalin a endorfin je cítit všude.Prostě Spartan race.

Gratulace  Alesandrovi a pár fotek z akce.

Kubrt

1024 celkem 1 dnes
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Články a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.