Podzimní aktivity

 kj1Ještě než se zmíním o našich výšlapech, tak krátká zpráva o posledním závodě sezony ,,Jezernických viaduktech“. Na start se vypravili naši 2 zástupci. Za chladného počasí  v bahnitém terénu dojel J.Kelar na 50. místě celkového pořadí v čase 2:39:22 a P.Andrys si vyjel 91. pozici v čase 3:17:13. Klukům gratulujeme a nyní už výšlapy.

 V sobotu 24.10. jsme se vypravili na novou rozhlednu, která je postavena na nejvyšším vrcholku Hostýnských vrchů Kelečském Javorníku v nadmořské výšce 865 m. Trasa vedla z Podhradní Lhoty po zelené turistické značce. Procházeli jsme kolem zbytků zřícenin hradů Zubříč a Šaumburk k Holubově chatě. Odtud už to bylo ke krásné rozhledně co by kamenem dohodil. Po kochání se výhledy po blízkém i vzdáleném okolí jsme se vraceli směrem k hotelu Zubříč do Podhradní Lhoty. Trasa nebyla náročná a užili jsme se výšlapu v hojném počtu 24 účastníků a těšili se na večer, kdy nás čekalo příjemné posezení u vínka.

 Tuto akci jsme pořádali pro pořadatele a partnery Moravské brány. Do kulturního centra jsme zajistili ochutnávku vín z vinařství Rozařín.  Zajímavé povídání o víně doprovázené moravskými písněmi za zvuku cimbálu se nám moc líbilo a bylo opravdovým vyvrcholením krásného sobotního dne.

Na další výšlap jsme se chystali 7.11. do Oderských vrchů. O této akci zase příště

Kubrt

1092 celkem 1 dnes
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Články a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.