Ukončení cyklistické sezony 2015

u2V sobotu 10.10. jsme tradičně ukončili cyklistickou sezonu vyjížďkou do Lešné a posezením v klubovně Sokola u mlýna.

 Za klasického chladného podzimního počasí vyrazila čtrnácti členná skupinka cyklistů od černotínského kostela směrem na Hluzov a přes Špičky, Hranické Loučky, Hustopeče a Porubu do Lešné. Cestou jsme se zastavili na nádvoří hustopečského zámku a po nezbytném focení této postupně rekonstruované památky, bylo do dalšího původně šlechtického sídla,  tentokrát v Lešné, už jen kousek. Lešenský zámek je znám svým krásným parkem a také tím, že se v jeho prostorách natáčel film Filipa Renče – Requiem pro panenku. Vzhledem k chladnému počasí a dešti, který nás zastihl hned po odjezdu z Lešné jsme se, po cyklostezce Bečva, co nejrychleji přesunuli do Černotína. V klubovně jsme zatopili a postupně se scházeli na přátelské posezení. V letošním roce jsme vynechali tradiční uzení kabanosu a místo toho jsme objednali pečenou vepřovou kýtu. Byla to dobrá volba a možná byla i příčinou toho, že se nás nakonec v klubovně sešlo 26 členů a přátel našeho oddílu.

 Závěrečná cyklovyjížďka se i přes nepřízeň počasí vydařila a velmi dobrá účast oproti letním vyjížďkám mi udělala radost. Večerní posezení v klubovně se povedlo a už se těším na 24.10. kdy vyrážíme na nejvyšší vrchol Hostýnských vrchů – Kelečský Javorník.

Biku a škarbálom Zdar!

Kubrt

1032 celkem 1 dnes
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Články a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.