Silvestrovské šmatlání 2023

Poslední akcí kalendářního roku bylo Silvestrovské šmatlání, které proběhlo tradičně poslední sobotu v roce.

Na startu, který byl naplánován na 10.00 hod. u obecního úřadu se postavilo 25 kobylek a koníků. Vzhledem k nepříznivému počasí jsme byli nuceni start odložit o cca 10min (malá nepřesnost organizátora v předpovědi počasí). Po příchodu k lávce u řeky Bečvy se obloha protrhala a celou cestou nás už počasí nezklamalo a vyšlo dle předpovědi. Krásnou procházkou údolím Krkavec jsme vystoupali až na vrchol obce Teplice. Pak už cesta vedla okolo Moravanu k Bečvě odkud jsme pokračovali k Hranické propasti, kde proběhl tradiční přípitek s přáním do Nového roku. Popřáli jsme si také hodně podobných skvělých akcí jakou byla tato a tímto chci poděkovat těm, které neodradilo počasí a vyrazili s námi.
 Všem členům a příznivcům našeho oddílu bychom chtěli popřát do Nového roku všechno nejlepší, hodně zdraví, štěstí a najetým kilometrům v dalším roce 2023 se spoustou krásných společných zážitků.
Za výbor oddílu LORENC

Více fotek na rajčeti.

341 celkem 1 dnes
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Články a jeho autorem je Petr. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.