Moravská brána 2024

V sobotu 1.června 2024 se uskutečnila tradice, již 11. ročník akce Moravská brána. I přes nepříznivou předpověď meteorologů se nakonec počasí umoudřilo. Na cyklistické trase nás přibrzdila malá přeháňka mezi Paršovicemi a Valšovicemi, kde jsme se ukryli pod střechou na hrišti Paršovických hasičů. Po chvíli odpočinku jsme mohli pokračovat už bez dešťových kapek až na hrad Helfštýn, kde proběhlo pár fotek hradu. Z tama už nebylo daleko na zastávku do Týna, kde proběhl menší odpočinek na to, abychom nabrali síly a dojeli až do cíle společenského centra v Černotíně. Tam už po chvíli začala prezentace dětských cyklohrátek a tradiční slalom pro dospělé a odvážné ženy, které zvládly disciplínu na výbornou. Pak následovala oblíbená disciplína hod kolem mužů a žen. Při pozorování této disciplíny děti neváhaly s otázkou, zda se bude opakovat jejich dětská disciplína z minulého ročníku hod koloběžkou. Na to už jsme jako pořadatelé byli připraveni včetně cen pro vítěze a tuto akci jsme zopakovali. O tuto disciplínu byl mezi dětmi velký zájem a tak jsme nemohli na tuto disciplínu zapomenout. Po všech disciplínách proběhlo vyhlášení všech vítězů, kde se za velké podpory obce Černotín mohly předat ceny všem aktérům a poděkovat za jejích účast.

Děkujeme tímto všem, kteří se akce zúčastnili a pomohli nám tuto akci uskutečnit. Dále děkujeme všem organizátorům a členům, kteří se postarali o krásně sportovně strávené odpoledne.

Výsledky všech disciplín zde:

Hod kolem ženy
1. místo Perutková Jana
2. místo Strnadlová Iveta
3. místo Ďurica Eva

Hod kolem muži
1. místo Huňát Jan
2. místo Oblouk Radim
3. místo Koláček Libor

Slalom ženy
1. místo Bunker Monika
2. místo Perutková Jana
3. místo Strnadlová Iveta

Slalom muži
1. místo Kelar Petr
2. místo Kelar Jiří
3. místo Vacula Mirek

Hod koloběžkou dívky
1. místo Motlochová Bára
2. místo Berkopfová Adéla
3. místo Perutková Aneta

Hod koloběžkou kluci
1. místo Vacula Lukáš
2. místo Kelar Jirka
3. místo Kelar Zdenda

Jménem výboru oddílu Černé koně
Lorenc.

Více fotek na rajčeti.

79 celkem 1 dnes
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Petr. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.